Aktuellt på Ung Kraft

Förändring i föreningen

by Nenne Thorin | aug 28, 2017

Föreningen Ung Kraft har arbetat med kultur och ungdomars fritid på olika sätt och i olika former ända sedan 1995. Under de senaste året har ekonomin varit svår att få ihop på grund av ökade hyreskostnader, förändrade intäkter och oförutsedda kostnader.

Under sommaren 2017 fattade styrelsen för föreningen det tunga beslutet att föreningen måste ansöka om en rekonstruktion för att få rätsida på ekonomin. Rekonstruktionen beviljades av Nyköpings Tingsrätt i augusti. Detta innebär att vår verksamhet genomgår en rad både större och mindre förändringar under den närmsta tiden.
Vi har bland annat lämnat lokalen på Domänvägen till förmån för Vittraskolans högstadium och flyttat en del av vår verksamhet till Slakthuset.
Slakthusets verksamhet berörs inte av rekonstruktionen men fritidsverksamheten på Kuben har upphört. Teaterverksamheten har flyttat till nya lokaler hos Teater Sörmland och dansverksamheten bedrivs av NBV i lokaler på Rosvalla. 

Vi kommer uppdatera med information på hemsidan om vårt arbete, men om du känner dig osäker på om just din verksamhet berörs ber vi dig att kontakta oss på info@ungkraft.org. Har du frågor om rekonstruktionen ber vi dig kontakta ordförande Conny Welén på 070-512 82 81.

Kommentera

  1.    
     
     
      
       

Dela denna sida


Stöd UNG KRAFT - med Vattenkraft
För mer info!