På Gång!SOMMARLOV!

VI HAR en klass till det kommande läsåret, men mycket kan hända under sommaren. Platser kan bli lediga innan terminen börjar. Håll utkik här på hemsidan eller på vår Facebooksida!

FÖLJ OSS gärna på sociala medier! Vi finns på Facebook, Musikerlinjen Nyköpings Folkhögskola, och på Instagram, musikerlinjennyk.

VILL DU besöka oss och se hur vi har det? Ta en titt i våra lokaler, ställa frågor om utbildningen och kanske lyssna på det som eleverna jobbar med just nu? Kontakta utbildningsansvarig Pär Lilja via mail: par.lilja@ungkraft.org så bokar vi in en dag och tid som passar dig! Välkommen!

Musikerlinjen vid Nyköpings Folkhögskola - för dig som vill plugga musik på heltid.

Musikerlinjen är en folkhögskoleutbildning som bedrivs på musik- och danshuset Slakthuset i Nyköping. Linjen vänder sig till dig som vill öka på, bredda och fördjupa dina kunskaper inom afromusiken och som funderar på att fortsätta läsa musik på en hög nivå för att i framtiden kanske kunna arbeta som musiker och/eller musikpedagog. Här får du, tack vare de tre ben som linjen vilar stadigt på: ensemblespel, musikteori/gehörslära och individuella instrumentlektioner, en stabil grund att stå på då du ska söka dig vidare till högre musikutbildning.

Du kan välja att gå ett andra år hos oss. År 2 innehåller en fördjupning i det egna spelandet och inom musikteorin. År 2 är dessutom högskoleförberedande.

Vi vill under din tid hos oss utveckla och utmana dig som elev med ständigt svårare och mer komplicerat material. Vi spelar mycket rockmusik, men även soul, slick, jazz och improvisation.

Musikerlinjen är helt enkelt perfekt för dig som vill plugga enbart musik på heltid.

Musikerlinjen har som utbildning funnits sedan 2002.

Dela denna sida