REPLOKALER

MUSIKHUSET PÅ SLAKTHUSET

På Musikhuset har vi 31 st replokaler varav tre är fullt utrustade. Hos oss kan du repa med ditt band varje dag i veckan mellan kl. 07.00-23.00.

Oavsett om du vill starta ett nytt band, skaffa en utrustad/helt egen replokal, komma hit och testa instrument/test-repa med ditt band/kompisar så kan vi hjälpa er.

Vi erbjuder:

Alla band som repar på Slakthusets Musikhus får tillgång till massa gratis fördelar som bland annat: seminarier, workshops, studiotid, studioteknik, speltillfällen, låna vår minibuss för spelningar, personal för coaching/hjälp med band/teknik/råd/utveckling och mycket mer.

Alla band som repar på Musikhuset har dessutom en chans att vinna Slakthuset och NBVs musikstipendie. Stipendiet delas ut en gång om året till det band som varit mes ambitiös under året. Stipendiet är skräddarsytt efter bandets behov av utveckling och kan innefatta allt från extra studiotid, photosession, extra hjälp med produktioner, skivtryck och mycket mer.

Våra replokaler:
Våra outrustade replokaler ligger på mellan 13-35 kvm i storlek med gott om möjlighet för ert band att repa och utvecklas för kraftigt rabatterade priser.

Våra utrustade replokaler ligger på ca 20-25 kvm i storlek och är utrustade med: enkelt trumset med tre pukor, två gitarrförstärkare (4/12or), basförstärkare, notställ samt sånganläggning med två mickar och stativ. Det är även möjligt att hyra en utrustad per timme för en billig peng.

Priser:
Outrustad replokal   750 kr/mån
Utrustad replokal   438-875 kr/mån (beroende på hur mycket man vill repa)
Hyra utrustad replokal   100 kr/timme
För pris på lokalerna på våning 3, kontakta ansvarig på Musikhuset.

Dela denna sida