Styrelsen

Vi som drar i tåtarna

Conny Welén - Ordförande

Jag är matematiklärare på halvtid samt författare och låtskrivare halvtid. Musik har alltid varit ett brinnande intresse för mig och så småningom blev det mer än bara ett intresse. Sedan några år tillbaka bor jag i Nyköping och jag är mycket stolt över att få vara med och påverka hur föreningen Ung Kraft ska arbeta i framtiden. Eftersom jag repade på Slakthuset när jag var ung samt arbetade där 1998-2000 så känns det nu som att cirkeln är sluten när jag sitter i styrelsen.

E-post: Conny WelénKristina Lilja Fällman

En inflyttad stockholmare som gillar livet och tycker att det mesta är skoj. Jobbar som enhetschef för Kommunservice i Stadshuset i Nyköpings kommun. Har en 5 år lång session på Turistbyrån bakom mig.

Familjen ligger mig nära om hjärtat och jag har en rå men hjärtlig humor som drabbar nära och kära.

Jag brinner för dans i alla former. Har själv dansat i ca 20 år av mitt liv. Allt från klassisk balett, modern fridans och jazz till flamenco och rysk karaktärdans. Min man är musiker så musiken har en självklar plats i vårt liv. Bakning är en passion jag har och det krävs bra bakmusik i köket för att det ska bli riktigt gott.


Lars BjörkmanIngrid Carlson

Är en kvinna med många järn i elden. Egentligen borde jag som pensionär klappa katten och sticka sockor till barnbarnen. Men som egen företagare sedan snart 30 år så ligger entreprenörs själen fortfarande i blodet. Förutom arbete i egna redovisningsbyrån finns jag tillhands för mina båda pojkars företagande som driver hemtjänst, städföretag, personlig assistans och musteri.

Administrationen för dessa företag tar jag hand om - och behövs det så plockar vi lite äpplen att musta.

Pojkarna har förärat mig med kära barnbarn så en dag i veckan är reserverad för något av barnen att vara hos farmor och så mycket tid som möjligt är jag med dem på olika sätt.

Jag är aktiv i många föreningar, arbetar i flera styrelser både i föreningslivet och näringslivet. Hör jag något bra så vill jag med glädje "skicka vidare" så att fler kan få glädje av det. Det kan vara en spännande föreläsning, en härlig teaterupplevelse, ett projekt som skapar tillväxt, eller något annat som roar mig och som jag tror att andra kan roas av.

För att ändå köra lite pensionärsaktiviteter har jag faktiskt köpt garn, stickor och mönster till barnbarnens raggsockor i vinter, men någon katt blir det inte eftersom jag vill vara rörlig och kunna resa när jag känner för det. Jag klappar barnbarnen i stället.Anne Asp

Jag brinner för barn och ungdomar som har det svårt. Har under många år arbetat vid sidan om min ordinarie tjänst med brott i nära relation inkluderat hedersrelaterad brottslighet. Har även arbetat med projekt som rör vuxnas sexuella kontakter och övergrepp mot barn och ungdomar via internet. Jämställdhet och arbete mot rasism ligger mig också varmt om hjärtat.Malin Nordkvist

Dela denna sida