Den Bästa Styrelsen


Handplockade proffs


Styrelsen för föreningen Ung Kraft är inte vilka som helst.

Det är eliten av kreativa hjärnor, rebelliska själar och stora hjärtan.


Vår ideella styrelse arbetar hårt med att stötta verksamheten utifrån medlemmarnas önskan. 

Styrelsen väljs på årsmötet i april varje år, tror du att du kan leva upp till förväntingarna det innebär att vara en styrelseledamot är du varmt välkommen att kontakta ordförande Malin, valberedningen genom Alexander eller prata med personalen i verksamheten. 

Vem är jag…..det kan man ju undra 😊

 

En nyfiken, glad & spontan lantis som gillar nya äventyr & utmaningar. I Ung Kraft utgår man från vad ungdomarna vill & det är dom som driver alla projekt. Det är väldigt fritt, en plats att testa idéer. Vi vuxna stöttar om det behövs. Det gillar jag!


Anna-Karin
Kassör

När jag hittade Ung Kraft så kände jag att vara med i Ung Kraft var den pusselbit i mitt liv som saknades. Jag älskar att kunna skapa miljöer för unga där dom är trygga och har kul. Skapa aktiviteter för allt och alla. Ung Kraft är verkligen till för alla. Dom har något för vem som helst. Därför gick jag med i styrelsen. Och naturligtvis för att jag är den yngsta i styrelsen ✌️


Elsa

Ledamot

“Snart finns det en smart text från Patric här”


Patric
Revisorssuppleant

Ett självklart val
Född i Stockholm men Nyköpingsbo sedan 1978. Hängde på Parkleken i Brandkärr som gjorde enormt mycket bra för barn och ungdomar på den tiden. Tycker att efter den försvann har saknats en del för de unga som jag nu ser att Ung Kraft uppfyller. Det var ett självklart val att medverka i UKs styrelse när jag fick frågan.De unga är med och påverkar/driver verksamheter, detta ger självförtroende för framtiden och en vilja att själv delta som ideella. Något som i dagsläget behövs mycket mer av.


Tony

Ledamot

Det är en ynnest att få vara en del av en förening som bidrar till att unga personer får hitta sig själva och känna att de duger precis som de är. Det är ungdomarna som formar aktiviteterna efter önskemål och behov. De får chans att utvecklas till demokratiska, kärleksfulla unga vuxna, som har verktyg att förändra världen till det bättre. Vem vore jag utan Ung Kraft?


Erica

Ledamot

Möjligheten till alternativ aktivitet, helst genom självbestämmande, har varit väldigt viktigt i mitt liv. Att stötta UK, som ger unga fantastiska förutsättnimgar att skapa sina aktiviteter och i förlängningen sina egna liv, känns som en ynnest.


Erik

Ledamot

“Snart har Malin skrivit nåt klokt här ”


Malin

Ordförande

Jag är så stolt över att få vara en del av Ung Kraft. Vi har en helt fantastisk och superengagerad personal, rolig styrelse och såklart världens bästa ungdomar. Förr i världen jobbade jag själv på Ung Kraft, den tiden förändrade mitt liv. Jag kommer alltid vilja ge tillbaka för allt det jag fick uppleva och lära mig då. Ungdomar är drivkraften, förändringen och framtidshoppet. Att fortsätta vara med och skapa förutsättningar för unga att ta plats i samhället och ge dem möjlighet att förverkliga sina drömmar känns viktigt, för mig och för världen.


Ingela
Vice ordförande

Ett stort och glittrigt tack till Cinas REmix Second hand
på Skjutsaregatan 13 i Nyköping för magiska outfits!
Gå alltid dit för att få en mer magisk och hållbar vardag!