THE SECRET MÖTESPLATS


ORDINARIE ÖPPETTIDER:
Tisdag & Torsdag 16-20 och varannan Fredag 16-2130ÖPPETTIDER UNDER PANDEMIN:
Boka in en fika med oss!

Mötesplatsen

Ung Kraft har under alla år drivit någon form av mötesplats kopplat till övriga verksamheter. Caféet på Slakthuset, Aktionskammaren, Kuben och Station bland annat.
Våren 2020 tog en grupp unga initiativ till att starta the Secret. The Secret är mötesplatsen som ger dig som är ung ett tryggt vardagsrum, med personal som bryr sig och sätter gränser och unga ledare som skapar aktiviteter som engagerar.
The Secret har en lokal men kan ibland köra pop up-verksamhet lite här och där.

Karma styr= Var snäll mot dig själv, mot andra och mot lokalen. Rör inte personalens kaffe.
Det krävs inget för att komma in på mötesplatsen.
Inga gårdskort, inget medlemskap eller föranmälan.
Du är välkommen precis som du är och
du förstår att det gäller alla.

The Secret Crew


Gänget av unga som driver mötesplatsen. Original-crewet bestod av 8 unga som skapade hela grejen och sedan genomförde mötesplatser vid över 20 tillfällen på olika platser i Nyköping mitt under brinnande pandemi. Några från the Originals har lämnat oss och gått vidare och några nya stjärnor har tagit över rodret för att driva en centralt belägen mötesplats i gamla Brandstationen. 

VAD GÖR VI?


På The Secret kan du välja att bara hänga i en soffa med dina vänner och lära känna nya personer.

Du kan köpa en läsk, nudlar, glass och godis i cafeét.
Du kan lyssna på musik. Kolla på film. Diskutera världen. Starta en dansgrupp. Testa att åka rullskridskor. Utmana personalen i frågesport. Prata om livets stora frågor och vardagens små utmaningar. Få hjälp med läxor. Skriva ditt CV och få stöd att söka extrajobb. Leka inte nudda golv. Möta människor du inte mött tidigare. Delta i verksamhet du inte deltagit i tidigare. Baka. Skapa, bygga och pyssla i verkstaden. Få ett andra vardagsrum där du passar in och kan vara dig själv. 

VAD GÖR VI INTE?


På The Secret hatar vi inte något eller någon. Vi förstör inte. Vi spelar inte tv-spel slentrianmässigt. Vi spelar inte heller biljard slentrianmässigt. Vi gör egentligen ingenting utan tanke. Vi kränker inte. Vi dömer inte.

Vi tror inte att någon är sämre än någon annan på grund av hudfärg, kön, religion, sexuell identitet eller läggning. Vi tror inte att det är hysteriskt viktigt att vinna. Vi portar inte unga från vår verksamhet. Vi ljuger inte. 

BOKA FIKA MED OSS!

Under pandemin måste vi vara lite begränsande men du är alltid varmt välkommen att boka in dig på en kaffe och snack!