UNG KRAFT ÄLSKAR ATT PROVA NYTT, UTMANA & TESTA GRÄNSER


PROJEKT ÄR SUPERTUFFT

Projekt, pop up, event och arrangemang. Vi gillar när vi får möjligheten att ta ut svängarna och skapa nya arbetssätt, utöka registret av "det där har vi aldrig gjort så det kan vi nog" och våga tänja lite på normer satt standard. Det får föreningens hjärta att pulsera lite högre. Vi älskar det. En del av våra projekt och tillfälliga verksamheter finns beskrivna här!

NATT
VANDRING

Ungdomar och ideella vuxna från Kraftsamling vandrar regelbundet på helger och under lov för att skapa ett tryggt samhälle.

SOMMAR
LOV

Under sommaren pausas vår ordinarie verksamhet och vi hittar på olika spännande grejer. Vi tar även emot kommunens feriepraktikanter för sommarjobb.

MONSTER
PATRULL

Syftet är att ge unga kunskap om känsloreglering och makt att hantera sig själva i olika situationer. Vi använder oss av äventyrspedagogiska inslag och lägermetodik.

AKTUELLA PROJEKT

MAKTCAFÉ

I en fantastisk samverkan med Socialtjänsten och Tjejjouren Mira startas under 2021 gruppverksamhet för tjejer och ickebinära med fokus på att ta makten!

TOLERANS
PROJEKTET

Ung Kraft går in som en civilsamhällesaktör i Toleransprojektet med syfte att stötta Toleransambassadörerna samt fånga upp de unga som inte bereds en plats i TPs ordinarie verksamhet.

SKOLTURNÉ

Under 2021 drar SlaughterSisters ut på turné till 8 olika mötesplatser och skolor. Vi håller i prova på-rull som ett alternativ till rastverksamhet samt pratar värdegrund utifrån Kakfilosofin.