Verksamhet

Ung Kraft driver en bredd av olika aktiviteter, vissa är vid ett enskilt tillfälle- andra genomförs kontinuerligt under en längre tid. Vår verksamhet initieras alltid av målgruppen, det vill säga att ungdomarna kommer med en idé som vi tillsammans sedan genomför. 
Mötesplatsen är öppen för alla som följer vår värdegrund, hit kan man komma som man är och utan föranmälan. I gruppverksamheten krävs oftast att du anmäler dig eftersom vi arbetar med trygga grupper där alla lär känna varandra. 
Grunden i allt vi gör är att bygga trygga relationer. Det är fundamentalt i Ung Kraft.
Vad vi sedan gör tillsammans är mindre viktigt, aktiviteten i sig är inte huvudsaken- relationen är det som utvecklar.

LÄS MER

om våra projekt, grupper och vår mötesplats!

MÖTES
PLATSEN

PROJEKT

GRUPP
VERKSAMHET

Du passar in

 

Det finns många platser där man kan känna sig lite utanför. Vi vill att Ung Kraft ska vara en fristad från sånt trams. Vår personal och våra unga ledare gör allt de kan för att du ska känna dig helt rätt precis som du är. 

 

Det finns ingen särskild grupp som är mer hemma hos oss än någon annan. Förr pratades det om att det bara vara svartrockare i Ung Kraft, ett tag sa ryktet att det bara var 9-åringar. Tro inte på rykten, kom och ta din rättmätiga plats istället. 

Alla är välkomna

 

Vi har ingen åldersgräns i vår verksamhet, vi sätter riktlinjer, målgrupper, inriktning och andra rubriker i våra olika aktiviteter som gör att du kan avgöra om du kommer känna dig hemma. 

 

Ung Kraft har olika aktiviteter i verksamheten som gör att du kommer hitta din grej. Och skulle du mot all förmodan inte hitta det så grejar vi det tillsammans. Alla är välkomna, punkt slut. 

Enskilt, smågrupper eller stora sammanhang

 

Olika personer trivs i olika typer av sammanhang. Olika passioner kräver olika typer av förutsättningar. 

 

Vi har enskilda samtal med dem som behöver snacka, små grupper där vi lär oss något intensivt, större grupper som ger en härlig dynamik och öppen verksamhet/ event för kaosupplevelser. Det varierar helt enkelt.